Składniki: Puree z owoców mango ( Magnifera L.) ,woda, witamina C - kwas L-askorbinowy
Składniki: Sok z aloesu 99,8%, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), kwas L-askorbinowy - witamina C
Składniki: Sok z aloesu 99,8%, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), kwas L-askorbinowy - witamina C.
Składniki: sok z Aronii 99,8% odtworzony z zagęszczonego soku z aronii, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), kwas L-askorbinowy - witamina C.
składniki: sok z cytryn* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
składniki: Sok z korzenia spichrzowego skorzonera (Scorzonera Hispanica l.) - Wyprodukowany z zagęszczonego soku z korzenia skorzonera, witamina C - kwas L-askorbinowy.
Składniki: Sok z liści pokrzywy 99,8%, kwas L-askorbinowy - źródło witaminy C.
Składniki: Sok z owoców czarnego bzu 99,8%, wyprodukowany z zagęszczonego soku z owoców bzu czarnego, kwas L-askorbinowy - witamina C.
Składniki: Sok z owoców głogu (Crataegus L. ) - wyprodukowany z zagęszczonego soku z owoców głogu, kwas L-askorbinowy - witamina C. Pasteryzowany. (156)
Składniki: Sok z owoców głogu (Crataegus L. ) - wyprodukowany z zagęszczonego soku z owoców głogu, kwas L-askorbinowy - witamina C. Pasteryzowany. (157)
Składniki: Sok z owoców malin (Rubus L.) 99,8 % - wyprodukowany z zagęszczonego soku z owoców malin, kwas L-askorbinowy - witamina C. (156)
Składniki: Sok z owoców malin (Rubus L.) 99,8 % - wyprodukowany z zagęszczonego soku z owoców malin, kwas L-askorbinowy - witamina C. (157)
Składniki: woda, ekstrakt soku z pędów młodego jęczmienia (Hordeum Vulgare L.) , kwas L-askorbinowy - witamina C. Pasteryzowany. (2)
Składniki: Woda, ekstrakt z nasion ostropestu (Silybum marianum L. Gaertner ), kwas L-askorbinowy - witamina C. Pasteryzowany. (2)
Składniki: Woda, ekstrakt z owoców mangostanu, kwas L-askorbinowy - witamina C
Składniki: woda, ekstrakt z ziela skrzypu polnego (Equisetum arvense L. ), kwas L-askorbinowy - witamina C. (2)
Skłsdniki: 100% sok z buraka. Pasteryzowany, bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry.
sok z owoców dzikiej róży (Rosa zanina L.) 99,8% wyprodukowany z zagęszczonego soku z owoców dzikiej róży, kwas L-askorbinowy - witamina C
Sok z owoców granatu 99,8% odtworzony z zagęszczonego soku z granatu, kwas L-askorbinowy - witamina C
Sok z owoców żurawiny wieloowocowej 99,8% wyprodukowany z zagęszczonego soku z żurawiny wieloowocowej, kwas L-askorbinowy źródło witaminy C
Woda, ekstrakt z owoców gravioli, kwas L-askorbinowy - witamina C