• Kategorie
  • BUDYŃ CZEKOLADOWY 40G BIO AMYLON

Symbol: 8594006666480
3.76
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Cena przesyłki 9.99
Paczkomaty InPost 9.99
Kurier INPOST 19.99
Kurier DPD 19.99
Dostępność Mało
Waga 0.05 kg

Masz pytanie? Skorzystaj z live czatu

Zostaw telefon

Sposób przygotowania:
1. Z 1/2 litra mleka odlać 1/2 szklanki.
2.Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (ok 40 g) i pozostawić do zagotowania.
3. Do 1/2 szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać
4. DO gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.

Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

MASA NETTO: Masa netto: 40g
SKŁDNIKI: skrobia kukurydziana, kakao w proszku min 20%
TŁUSZCZE: Tłuszcz: 2,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4g
BIAŁKO: Białko: 4,8g
SÓL: Sól: 0,03g
WĘGLOWODANY: Węglowodany: 72,9g w tym cukry 0,1g