• Kategorie
  • BUDYŃ BEZGLUTENOWY CZEKOLADOWY 45G CELIKO

Symbol: 5900038001503
1.05
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 9.99
Paczkomaty InPost 9.99
Kurier INPOST 19.99
Kurier DPD 19.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.05 kg

Masz pytanie? Skorzystaj z live czatu

Zostaw telefon
Sposób przygotowania:z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (około 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.