
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
Agar Agar Substancja żelująca 150g BATOM


Symbol:
8
31.25
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 9.99 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.155 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907709957435 |
Masz pytanie? Skorzystaj z live czatu
Zostaw telefon |
Agar- agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów.Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80oC (najlepiej dodać go około punktu wrzenia potrawy) a tężeje w 32oC- 39oC. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej (nie wymaga trzymania w lodówce). Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać.
MASA NETTO: | Masa netto: 150g |
SKŁDNIKI: | agar agar |
KRAJ POCHODZENIA: | Hiszpania |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość energetyczna: 720kJ/172kcal |
TŁUSZCZE: | tłuszcz: mniej niż 0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g |
BIAŁKO: | białko: mniej niż 0,1g |
SÓL: | sól: 0,0g |
WĘGLOWODANY: | węglowodany: 0,4g w tym cukry: 0,0g |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |